Video Art

He fet una aplicació per pintar amb vídeo.  De moment és molt senzill i només funciona amb la webcam, però vull millorar-lo per poder fer servir  pelis.  Tinc altres millores al cap (unes quantes), tot i que ja es poden fer coses interessants, com aquestes:


El que més m’agrada de tot és la incertesa del resultat.  El problema dels ordinadors, a l’hora de dibuixar/pintar, és que permeten massa perfecció i predictibilitat.  Amb aquesta aplicació s’assembla més a pintar amb pintura de veritat.  No es pot desfer el que ja s’ha fet i és difícil de controlar exactament tot el que fas.  Mola.

Aquest vídeo el vaig gravar mentre feia la primera prova.  El resultat és una m&#$! pinxà en un palo, però així veieu com funciona.

Si a algú li interessa provar-ho puc intentar passar-li l’aplicació.  Necessitaria fer alguns canvis, però no seria difícil.

Advertisements

Tags: , , ,

3 Responses to “Video Art”

 1. Fred7bp Says:

  té bona pinta. M’agrada molt la primera imatge. Suposo que apart de millorar l’aplicació hi tindrà a veure la tècnica de l’usuari i el nivell d’aquests.

 2. jl (pepeluí per alguns) Says:

  dues coses, bé tres:

  la 1a que tinc dues coses a dir;

  la 2a (va després de la 1a) és que és curiosa la teva paleta de colors, tan fosca en general, encara que sigui només per una prova,

  la 3a (que va la darrera) és que per les correccions deus poder fer com els antics, tornar a pintar un fons a sobre i tornar a començar, o no?

  i ara resultarà que em passa com als MP i tinc una altra cosa, així que són 4: és pot pintar com el Pollock o només permet “cops de brotxa o pinzell”?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: